Mikko Laakso

Kiireinen helmikuu

No nyt on polkaistu levytyshommat käyntiin!

Ensiksi linnoittauduimme tuottaja H-P Siikasaaren mökille äänittämään kymmenen biisin pohjat. Bändissä soittaa Joonas Almila kontrabassoa ja Aarne Riikonen lyömäsoittimia. Hommat onnistuivat todella hyvin! Muutama uusi sovitusidea keksittiin myös, lisäämään mielenkiintoa biiseihin.

Tämän jälkeen oli vuorossa Boston Promenade big bandin kanssa Ylläs Huipulla Puhaltaa 2015 -tapahtuma. Big bandin vieraina olivat Maarit ja Sami Hurmerinta sekä Pete Parkkonen. Tässä vaiheessa täytyy nostaa hattua Pete Parkkoselle, joka kävi myös pikkubändi keikoilla laulamassa, siinä on kova jehu! Pienemmällä bändillä keikkoja oli kaksi, ensimmäisessä vieraana Sami Pitkämö ja toisessa meikä. 🙂 Soitimme keikalla muutamia levylle tulevia kappaleita sekä jo perinteeksi muodostuneen encoren: Kauhea Krapula. Koko tapahtuma oli taas hienosti järjestetty ja väkeä oli enemmän kuin viime kerroilla. Ei muuta kuin ensi vuotta odottelemaan!

Tämän jälkeen aloin nauhoittamaan kotiin kasatussa studiossani laulua, mandoliinia, banjoa ja ukulelea. H-P oli äänityksissä välillä läsnä ja toisinaan kävimme keskustelua skypen välityksellä. Tässä hommassa vierähti kolme viikkoa nopeaan!

Nyt onkin aika jättää äänitykset ja Suomi hetkeksi taakse, tänään lähtee lento Kuubaan! Kolmessa viikossa matkaamme maan halki imien itseemme musiikkia, kulttuuria ja aurinkoa!

Hasta luego!

image

image

image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Information

This entry was posted on maaliskuu 9, 2015 by in Uncategorized.
%d bloggers like this: